Timvikare Chauförr / Terminalarbetare till Bussgods alla terminaler i Norr- och västerbotten

Brinner du för Norrlands och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter? Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till markanades bästa logistik? Ansök då nu!

Som Chaufför / Terminalarbetare har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Du arbetar självständigt på terminalen och sköter kundmottagningen där bl.a. invägning av paket, kassahantering och som chaufför för utkörning av paket/pall krävs mycket egen planering för att få jobbet att fungera effektivt. Det ingår samtidigt som du tillsammans med busschaufförerna ansvarar för att lastning och lossning av försändelser och paket i bussarna är korrekt. I rollen kan det ingå visst nattarbete då större volymer fraktas mellan Bussgods terminaler.

Eftersom det ingår daglig kundkontakt i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad.
Arbetstiderna på är 5:00- 23 måndag till fredag även natt och helg förekommer.
Tjänsterna timvikariat på alla våra verksamhetsorter i Norr och Västerbotten.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har giltigt B.C-körkort meriterande med YKB, truckkort och ADR1:3. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vi ser hellre att vi hittar rätt person som vi vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som söker är flexibel, driftig, serviceinriktad och ansvarstagande. God datavana och erfarenhet av administrativt arbete krävs då du dagligen jobbar i både data och kassa system.
Vidare har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket då många kontakter sker över telefon och det är viktigt att all dokumentation är korrekt och tydlig, meriterande med fler språk.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång. Bussgods i Norr AB är ägt av Länstrafiken i Västerbotten AB och Länstrafiken i Norrbotten AB vi samverkar med Länstrafiken i många frågor.
Läs mer på www.Bussgods.se

Sök tjänsten

Timvikare Chauförr / Terminalarbetare till Bussgods alla terminaler i Norr- och västerbotten