Våra populära produkter

Med Bussgods kan du skicka gods som kan vara svåra att skicka med något annat fraktbolag. Vi har samlat ihop populära produkter som många skickar med oss. Observera att priserna i listan är frånpriser.

4 hjul , däck eller fälg 0,125 kubikmeter per hjul/däck/fälgFrån
1646 kr
2 hjul, däck eller fälg 0,125 kubikmeter per hjul/däck/fälgFrån
996 kr
Cykel, kartongförpackadFrån
996 kr
GitarrFrån
364 kr
Skidpaket (ett par skidor), maxlängd 350 cmFrån
666 kr
Snowboardpaket, maxlängd 350 cmFrån
666 kr
Moped, normalstor 180 x 80 cmFrån
4597 kr
Motorcykel, normalstor 240 x 80 cmFrån
5749 kr

Betala efterkrav

Är det du som är mottagaren? Då kan du betala efterkravet här.

Emballera ditt paket

För att ditt paket ska komma fram i det skick du önskar gäller det att emballera väl och rätt. På Bussgods fraktar vi gärna skrymmande paket, men det är viktigt att du emballerar så att varken varan eller den som hanterar paketet kommer till skada.

När kommer mitt paket fram?

Med vår smidiga spårningstjänst kan du enkelt hålla koll på ditt paket från avsändning till leverans. Ange ditt spårningsnummer på vår hemsida för uppdaterad information om din försändelses status. Vi strävar alltid efter att leverera i tid, för din sinnesro.

Lämna in ditt paket

För att skicka ditt paket, besök något av våra många inlämningsställen. Kom ihåg att paketera ditt paket väl och märk det tydligt med mottagarens adressinformation.

Lastas för transport

Ditt paket är på väg! När det har mottagits av oss, läggs det noggrant på nästa buss/lastbil för att snabbt och effektivt transporteras mot sin slutdestination.

Körs ut till mottagare

När ditt paket närmar sig slutdestination, förbereds det för utkörning. Våra dedikerade chaufförer ser till att sändningen kommer fram till mottagare eller ett ombud.

Trygga frakten

Tillsammans med Rocker Pay erbjuder vi tilläggstjänst Trygga Frakten. Frakt och betalning känns nu säkrare för både köpare och säljare.