Skicka paket med fast pris

Vi erbjuder fast pris på utvalda produkter som ofta skickas med Bussgods. Produkter som annars kan vara svåra att skicka med något annat fraktbolag.

4 hjul , däck eller fälg 0,125 kubikmeter per hjul/däck/fälg1 646 kr
2 hjul, däck eller fälg 0,125 kubikmeter per hjul/däck/fälg996 kr
Cykel, kartongförpackadFrån 996 kr
Gitarr452 kr
Skidpaket, maxlängd 350 cm666 kr
Snowboardpaket, maxlängd 350 cm666 kr
Moped, normalstor*4 597 kr
Motorcykel, normalstor*5 749 kr

Betala efterkrav

Är det du som är mottagaren? Då kan du betala efterkravet här.

Emballera ditt paket

För att ditt paket ska komma fram i det skick du önskar gäller det att emballera väl och rätt. På Bussgods fraktar vi gärna skrymmande paket, men det är viktigt att du emballerar så att varken varan eller den som hanterar paketet kommer till skada.

När kommer mitt paket fram?

Med vår smidiga spårningstjänst kan du enkelt hålla koll på ditt paket från avsändning till leverans. Ange ditt spårningsnummer på vår hemsida för uppdaterad information om din försändelses status och beräknad ankomsttid. Vi strävar alltid efter att leverera i tid, för din sinnesro.

Lämna in ditt paket

För att skicka ditt paket, besök något av våra många inlämningsställen. Kom ihåg att försegla ditt paket väl och märka det tydligt med mottagarens adressinformation.

Läggs på buss

Ditt paket är på väg! När det har mottagits av oss, läggs det noggrant på nästa buss för att snabbt och effektivt transporteras mot sin slutdestination.

Körs ut till mottagare

När ditt paket närmar sig mottagarens adress, förbereds det för utkörning. Våra dedikerade chaufförer ser till att leveransen sker smidigt och till den angivna adressen.

Trygga frakten

Tillsammans med Rocker erbjuder vi tilläggstjänst ”Trygga Frakten”. Frakt och betalning känns nu säkrare för både köpare och säljare.